In onze vereniging kennen we op dit moment drie soorten leden.

 1. Actief lid
  Dit is een combinatie van rijdend lid/ accommodatielid en startkaartlid. Als actief lid mag je deelnemen aan de lessen op onze vereniging. Dit kan per zomer- en winterseizoen. Daarnaast mag je gebruik maken van de accommodatie en kan je meedoen met de activiteiten die wij organiseren. Het deelnemen aan onze lessen kan op verschillende manieren. Onder de subknop “Lessen” (te vinden via de hoofdknop “Informatie”) kan je informatie over de mogelijkheden vinden.
  Onder actief lid valt ook de startkaart, je houdt je startpas via onze vereniging en je komt dus op KNHS-wedstrijden uit voor de Werfhorstruiters. Je startpas kan je zelf aanvragen, maar de wedstrijdsecretaris kan dit ook voor je doen. Je kan geen startkaart aanvragen wanneer je niet lid bent van een vereniging.
 2. Basis lid
  Als basis lid ben je eigenlijk een ondersteunend lid. Heb je een hart voor onze vereniging en wil je graag lid worden? Dan ben je een ondersteunend lid! Je maakt hierbij geen gebruik van de lessen of accommodatie, maar je bent uiteraard wel van harte welkom bij activiteiten die wij organiseren. Indien je lid dient te zijn van een vereniging omdat je bijvoorbeeld official van de KNHS bent, dan kan je bij ons ondersteunend lid worden om hieraan te voldoen.
 3. Donateur
  Wil je de Werfhorstruiters met een klein bedrag per jaar ondersteunen? Dan ben je donateur van onze vereniging! Hierbij heb je ook recht op twee toegangskaarten van onze jaarlijkse toneelavond. Daarnaast ben je uiteraard ook van harte welkom op speciale open dagen of om een gezellig kijkje te nemen tijdens de lessen!

De tarieven zijn de vinden onder de knop “Tarieven”.