In het zomerseizoen worden de lessen op woensdagavond gegeven en in het winterseizoen op zaterdagochtend. Bij voldoende belangstelling vinden er ook lessen op de dinsdag- of woensdagavond plaats in een binnenbak tijdens het winterseizoen.

De lessen worden bij ons gegeven door onze instructeur Harry van Heerde. Er worden zowel dressuur- als springlessen gegeven en deze vinden om de week plaats. In het winterseizoen werken we, bij voldoende interesse, samen met PSV Noord-Veluwe uit Oldebroek, waardoor we ook lessen in de binnenbak van Hippisch Centrum Oosterwolde kunnen aanbieden.

Wil je af en toe een les rijden? Dat kan ook bij ons! Met een strippenkaart heb je recht op vijf of tien lessen per seizoen.

Uiteraard kan het voorkomen dat er een les uitvalt als het weer heel slecht is en het terrein niet meer berijdbaar is, echter blijkt uit de praktijk dat dit maar heel weinig gebeurt. Als gevolg van het uitvallen van lessen vanwege slechte weersomstandigheden is restitutie van contributie niet mogelijk; het risico op uitval van lessen is reeds in het lesgeld verrekend.