In onze vereniging kennen we op dit moment vijf soorten leden.

 1. Rijdend lid
  Je neemt deel aan de lessen op onze vereniging. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de accommodatie en kan je meedoen met de activiteiten die wij organiseren. Het deelnemen aan onze lessen kan op verschillende manieren. Onder de subknop “Lessen” (te vinden via de hoofdknop “Informatie”) kan je informatie over de mogelijkheden vinden.
 2. Accommodatielid
  Je kan gebruik maken van de accommodatie van onze vereniging en meedoen met de activiteiten die wij organiseren.
 3. Startkaartlid
  Je houdt je startpas via onze vereniging en je komt dus op KNHS-wedstrijden uit voor de Werfhorstruiters. Je startpas kan je zelf aanvragen, maar de wedstrijdsecretaris kan dit ook voor je doen. Je kan ook gebruik maken van de accommodatie van onze vereniging en meedoen met de activiteiten die wij organiseren.
 4. Ondersteunend lid
  Heb je een hart voor onze vereniging en wil je graag lid worden? Dan ben je een ondersteunend lid! Je maakt hierbij geen gebruik van de accommodatie, maar je bent uiteraard wel van harte welkom bij activiteiten die wij organiseren. Indien je lid dient te zijn van een vereniging omdat je bijvoorbeeld official van de KNHS bent, dan kan je bij ons ondersteunend lid worden om hieraan te voldoen.
 5. Donateur
  Wil je de Werfhorstruiters met een klein bedrag per jaar ondersteunen? Dan ben je donateur van onze vereniging! Hierbij heb je ook recht op twee toegangskaarten van onze jaarlijkse toneelavond. Daarnaast ben je uiteraard ook van harte welkom op speciale open dagen!

De tarieven zijn de vinden onder de knop “Tarieven”.

12144910_752686111525406_3817406985639576202_n