In het zomerseizoen worden de lessen op maandag- en woensdagavond gegeven en in het winterseizoen op zaterdagochtend. Bij voldoende belangstelling vinden er ook lessen op de dinsdag- of woensdagavond plaats in een binnenbak tijdens het winterseizoen.

In het winterseizoen wordt de ene week een dressuurles gegeven en de andere week een springles. De lessen in het winterseizoen worden verzorgd door Harry van Heerde. In het winterseizoen van 2016 – 2017 hebben we voor het eerst samengewerkt met PSV Noord-Veluwe uit Oldebroek, waardoor we ook lessen in de binnenbak van Hippisch Centrum Oosterwolde hebben kunnen aanbieden. Op dinsdagavond werden de lessen gegeven door Harry van Heerde en op woensdagavond door Lindy Rook. Voor het volgende winterseizoen hopen we deze prettige samenwerking te kunnen voortzetten.

In het zomerseizoen zijn er meerdere keuzes mogelijk. Er worden namelijk wekelijks dressuur- en springlessen georganiseerd. Op de maandagavond verzorgt Mandy Koops dressuurlessen en op de woensdagavond geeft Harry van Heerde zowel dressuur- als springlessen. Je kan ervoor kiezen om wekelijks zowel een dressuur- als springles te rijden, wekelijks een dressuur- of springles te rijden of om de week een dressuur- en springles zoals in het winterseizoen.

In zowel het zomer- als winterseizoen is het ook mogelijk om één keer in de twee weken een les te volgen. Wil je af en toe een les rijden? Dat kan ook bij ons! Met een strippenkaart heb je recht op vijf lessen per seizoen.

Uiteraard kan het voorkomen dat er een les uitvalt als het weer heel slecht is en het terrein niet meer berijdbaar is, echter blijkt uit de praktijk dat dit maar heel weinig gebeurt. Als gevolg van het uitvallen van lessen vanwege slechte weersomstandigheden is restitutie van contributie niet mogelijk; het risico op uitval van lessen is reeds in het lesgeld verrekend.

Zomerseizoen 2017
De lesindeling van het zomerseizoen, welke geldt van 1 april 2017 tot 1 september 2017, is te vinden via de onderstaande link.

Lesindeling zomerseizoen 2017